«Ζαλίζουν» οι ψήφοι που πήρε η Γαλάτω Αλεξανδράκη της Ελληνικής Λύσης στην Πέλλα - Πώς έγινε αυτό;
top of page

«Ζαλίζουν» οι ψήφοι που πήρε η Γαλάτω Αλεξανδράκη της Ελληνικής Λύσης στην Πέλλα - Πώς έγινε αυτό;



Ούτε βιογραφικό, ούτε φωτογραφία, ούτε στοιχεία στο διαδίκτυο. Τίποτα. Ωστόσο η υποψήφια με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, Γαλάτω Αλεξανδράκη, εξελέξη ευρωβουλευτής στις Ευρωεκλογές του 2024 συγκεντρώνοντας 51.267 ψήφους. Μάλιστα, ψάχνοντας στα social media της Ελληνικής Λύσης καθώς και στο site της, δεν μπορέσαμε να αλιεύσουμε περαιτέρω στοιχεία για την υποψήφια που πλέον αναμένεται να βρίσκεται στις Βρυξέλλες, εκπροσωπώντας μέρος του ελληνικού εκλογικού σώματος στη νέα σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.


Το προφανές ερώτημα στα ελληνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν το εξής: “Μα ποια είναι τέλος πάντων η κυρία Γαλάτω Αλεξανδράκη;”. Που δεν έχει δώσει καν συνέντευξη; Που δεν έκανε κάποια προεκλογική καμπάνια; Και να καταφέρει μάλιστα να συγκεντρώσει πάνω από 50.000 ψήφους;



Αναζητώντας κάποια στοιχεία για την κ. Αλεξανδράκη, αλιεύσαμε από το τοπικό inevros πως πρόκειται για μια 76χρονη συνταξιούχο κτηνοτρόφο από το Κουφόβουνο Διδυμοτείχου, η οποία διατηρεί κρεοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη με τον γιο της Αλέξανδρο Αλεξανδράκη. Πράγματι, προ εκλογικών αποτελεσμάτων, ψάχνοντας κανείς στη google με keywords “Γαλάτω Αλεξανδράκη” τα αποτελέσματα εμφάνιζαν μόνο τη διεύθυνση του εν λόγω κρεοπωλείου. Σύμφωνα επίσης με το τοπικό site reportal.gr η κυρία Αλεξανδράκη απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε συνέντευξη προεκλογικά και κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν θέλει ακόμη να μιλήσει δημόσια.


Εμείς εικάζουμε πως μάλλον η κ. Αλεξανδράκη εξελέγη διότι το όνομά της ήταν πρώτο – πρώτο στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, με αποτέλεσμα πολλοί να της βάλουν σταυρό απλώς για να βάλουν κάπου. Ή ενδέχεται να δόθηκε “γραμμή” από τον κομματικό μηχανισμό για να ψηφιστεί μια άγνωστη συνταξιούχος, και να γίνει περαιτέρω “θόρυβος” γύρω από το κόμμα του κ. Βελόπουλου.



Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι σταυροί που πήρε η κ. Αλεξανδράκη στην Π.Ε. Πέλλας. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΥΠΕΣ, στο Νομό μας πήρε 1.238 και κατέλαβε τη δέυτερη θέση μετά τον εν ενεργεία ευρωβουλευτή Εμμανουήλ Φράγκο.



  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1.png
xiotis.jpg
σύνταξη βιογραφικού.png
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
PellaNow Logo

Ενημερωθείτε πρώτοι από το Νο.1 τοπικό δημοσιογραφικό blog, με έγκυρες ειδήσεις, νέα και γεγονότα για την Αριδαία, την Πέλλα, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. 
Με επαγγελματική δέσμευση για αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, παρέχουμε μία πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει τόσο στην τοπική μας κοινωνία όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

  • White Facebook Icon

© 2024 Powered by aridaianews.gr

bottom of page