top of page

Κ. Ιγνατιάδου για Μ. Παπαδοπούλου: «Πέρασε από θέσεις ευθύνης με πολλά χρήματα και δεν παρουσίασε κανένα αποτέλεσμα»

ignatiadou

Δήλωση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, οδηγούμαστε στην Ανάσταση του Κυρίου και δυστυχώς αναγκαζόμαστε να σχολιάσουμε τα λόγια του αέρα, για ακόμη μία φορά, της μείζονας αντιπολίτευσης και δη της επικεφαλής...


xiotis

Μ' ενημέρωσαν ότι σχολίασε αρνητικά το ΔΑΚ Σκύδρας, το στολίδι μας, στο οποίο πραγματοποιήσαμε έργα και παρεμβάσεις που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ...

Όταν αναλάβαμε ήταν θεοσκότεινο, αποδυτήρια υπό κατάρρευση, με νερά που έτρεχαν μέσα στο κτίριο, χωρίς ντουζιέρες, χωρίς πλακάκια, μέσα στην υγρασία, νερά στην αίθουσα των οργάνων, χωρίς εξωτερικούς προβολείς, χωρίς εξωτερικά όργανα γυμναστικής, χωρίς ταρτάν- ελαστικό τάπητα, χωρίς προδιαγραφές, χωρίς χλοοτάπητα και το μετατρέψαμε στην κυριολεξία σε στολίδι, σε σύχρονο αθλητικό κέντρο...

Και τι μας λέει τώρα η κα επικεφαλής, που τα ίδια τα γεγονότα τη διαψεύδουν, αλλά η ίδια χωρίς αναστολή καμία λέει τα αντίθετα..


dimanik

Τι να μας πει και ποιόν να πείσει ή μάλλον να κοροϊδέψει, όταν πέρασε από θέσεις ευθύνης με πολλά χρήματα και δεν παρουσίασε κανένα αποτέλεσμα!

Όταν λοιπόν η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, δεν εκλέχθηκε στις δημοτικές εκλογές 2006 που ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος, ορίσθηκε έμμισθη πρόεδρος του παιδικού σταθμού επί 4 χρόνια, λαμβάνοντας πάρα πολλά χρήματα από το δήμο... αποτέλεσμα για τα χρήματα που πήρε; ανύπαρκτο..

Ανέλαβε έμμισθη αντιδήμαρχος οικονομικών, όταν μία φορά εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος... αποτέλεσμα; ανύπαρκτο..


lbs

Τι έκανε τότε, ως αντιδήμαρχος οικονομικών για το ΔΑΚ Σκύδρας; ΤΙΠΟΤΕ!!

Όλοι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε, γι αυτό να λέμε αλήθειες, όσο πικρές κι αν είναι..

Το γήπεδο μας λοιπόν αποτελεί ένα στολίδι κι αυτό το καταθέτουν όλοι όσοι έρχονται από άλλους δήμους και περιοχές, μη ξεχνάτε άλλωστε ότι στο γήπεδο μας διοργανώνται πολλοί αγώνες σε επίπεδο νομού Πέλλας, αλλά και άλλων νομών... μόνο η επικεφαλής, που δήθεν ρίχνει κροκοδείλια δάκρυα για τον τόπο μας, τον αμαυρώνει, ακυρώνοντας τα πάντα..ο λα'ι'κισμός, η φτηνή μικροπολιτική στο μεγαλείο της..

Ακολουθήστε το pellanow.gr  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Το γήπεδο μας και συντηρείται και κάθε επισκευή και συντήρηση είναι δρομολογημένη προ πολλού και εννοείται ότι με το πέρασμα του χρόνου και τις χρήσεις, απαιτούνται συντηρήσεις.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, στην πρωταθλήτρια Νίκη Καλής, στον Άρη Χιώτη, τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ., στον προπονητή και τους αθλητές και σε όλουςβτους κατοίκους της Καλής που στηρίζουν με αγάπη την ομάδα τους.Συγχαρητήρια και στο ΝΠΣ Σκύδρας, στον Σπύρο Κουλούρη και σε όλα τα παιδιά μας, τον Στέφανο Σαραντίδη, Γρηγόρη Κυζιρίδη, Ευαγγελίδη Δημήτρη, Ευαγγελίδη Παναγιώτη, Αλεξανδρίδη Ρωμανό, Κοκόζογλου Γιώργο, Παπαδόπουλο Γιώργο, Τσιτάλη Κωνσταντίνο, Φίλανδρο Θανάση, Κα'ι'σίδη Συμεών, Σπανό Λάζαρο, που συνεργαστήκαμε άψογα πραγματοποιώντας στο ΔΑΚ Σκύδρας, μία τεράστια διοργάνωση, την οποία μάλιστα χρηματοδοτήσαμε, με ομάδες απ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.Συγχαρητήρια φυσικά σ όλες τις ομάδες μας, την ομάδα των Σεβαστειανών, του Προφήτη Ηλία και της Πετριάς, τις ακαδημίες μας, τους ανθρώπους μας που αγαπούν και προσφέρουν για τον αθλητισμό!

Κοντολογίς, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα σε όλο τον αθλητικό κόσμο κι εμείς αυτό το αποδείξαμε με πράξεις και έργα! Μακριά από εμάς τα ψεύτικα, τα λόγια τα μεγάλα...

Και κάτι τελευταίο...προσοχή παιδιά στα γούρια και ο νοών νοείτο!!!留言


  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1.png
xiotis.jpg
σύνταξη βιογραφικού.png
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
bottom of page