Επιτυχημένη η παρουσίαση του βιβλίου «Γαρέφι τότε... και... τώρα»
top of page

Επιτυχημένη η παρουσίαση του βιβλίου «Γαρέφι τότε... και... τώρα»



Πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή 12 Μαΐου στην κατάμεστη αίθουσα του Μ.Σ. Γαρεφείου «Κώστας Γαρέφης» η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «Γαρεφι τότε... και... τώρα» του συγγραφέα κ. Στρέπκου Γεωργίου.


Παρουσία πλήθους κόσμου, Γαρεφειωτών, του Αρχιμανδρίτη Πατέρα Μάρκου, του Υφ.ΥΠΑΑΤ κ. Σταμενίτη, πολιτευτών, μικρών και μεγάλων ταξιδέψαμε όλοι μαζί στο Γαρέφι του... τότε.


Μια εξαιρετική διαδραστική επιμέλεια της Αθανασίας όπου μαζί με την Χρυσάνθη, την Άννα και την Αντιγόνη ξαναζωντάνεψαν όλες αυτές τις αναμνήσεις, τα γεγονότα και τις ιστορίες που ακούγαμε από τους παππούδες μας.



Κύριε Γιώργο η παρακαταθήκη που αφήνετε στο χωριό μας, θα ακολουθεί όλες τις επόμενες γενιές.


Ευχαριστούμε τον συγγραφέα για την τιμή και την εμπιστοσύνη προς τον σύλλογο μας να αναλάβει την έκδοση και προώθηση του βιβλίου, ενός βιβλίου ταυτότητα για το χωριό μας.


Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.



  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1.png
xiotis.jpg
σύνταξη βιογραφικού.png
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
PellaNow Logo

Ενημερωθείτε πρώτοι από το Νο.1 τοπικό δημοσιογραφικό blog, με έγκυρες ειδήσεις, νέα και γεγονότα για την Αριδαία, την Πέλλα, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. 
Με επαγγελματική δέσμευση για αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, παρέχουμε μία πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει τόσο στην τοπική μας κοινωνία όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

  • White Facebook Icon

© 2024 Powered by aridaianews.gr

bottom of page