Συνάντηση του Πολιτευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Αλκιβιάδη Μπαμπαλή με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Κρακοβία
top of page

Συνάντηση του Πολιτευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Αλκιβιάδη Μπαμπαλή με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Κρακοβία




Δείτε την ανάρτηση του πολιτευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Αλκιβιάδη Μπαμπαλή:


Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο Άουσβιτς. Εδώ που 1,1 εκατομμύρια ψυχές εξοντώθηκαν επειδή ήταν Εβραίοι, πολιτικοί αντιφρονούντες, Ρομά, ομοφυλόφιλοι και γενικότερα «υπάνθρωποι» σύμφωνα με τους ναζί.


Σήμερα, 79 χρόνια μετά την απελευθέρωση του Άουσβιτς από τον Κόκκινο Στρατό, το μήνυμα ότι ο αγώνας απέναντι στο μίσος και τη μισαλλοδοξία είναι διαρκής, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Από την Αμερική μέχρι την Ευρώπη, τη χώρα μας και την ευρύτερη περιοχή, βλέπουμε το σκοτάδι να εξαπλώνεται.


Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Στέφανου Κασσελάκη στην Κρακοβία, όπου εργάζομαι, μας δόθηκε η ευκαιρία να τα πούμε από κοντά. Είναι εντυπωσιακό πόσα πράγματα ως νέοι άνθρωποι έχουμε να συζητήσουμε. Άλλωστε οι καιροί είναι σκληροί κι απάνθρωποι ξανά.


Η Ειρήνη, η Δημοκρατία, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα δεν είναι απλώς κληροδοτήματα των παλαιότερων γενιών, αλλά καθημερινός αγώνας, που δεν χωρά εκπτώσεις.


Η επιγραφή στο μνημείο στο Άουσβιτς το φωνάζει: «Ας είναι για αιώνες κραυγή απελπισίας και προειδοποίηση για την ανθρωπότητα».


Ποτέ Ξανά.



  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1.png
xiotis.jpg
σύνταξη βιογραφικού.png
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
PellaNow Logo

Ενημερωθείτε πρώτοι από το Νο.1 τοπικό δημοσιογραφικό blog, με έγκυρες ειδήσεις, νέα και γεγονότα για την Αριδαία, την Πέλλα, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. 
Με επαγγελματική δέσμευση για αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, παρέχουμε μία πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει τόσο στην τοπική μας κοινωνία όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

  • White Facebook Icon

© 2024 Powered by aridaianews.gr

bottom of page