Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για το Ειρηνοδικείο η Δήμαρχος Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου - Από κοινού αγώνας με τον ΥφΑΑΤ Δ. Σταμενίτη
top of page

Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για το Ειρηνοδικείο η Δήμαρχος Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου - Από κοινού αγώνας με τον ΥφΑΑΤ Δ. Σταμενίτη


Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:


Συνοδευόμενη από τον υφυπουργό ΥΠΑΑΤ, Διονύση Σταμενίτη και συνεργάτες μου, επισκέφθηκα σήμερα τον Υπουργό και τον υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Φλωρίδη και κ. Μπούγα, αντίστοιχα, και υποστήριξα το δίκαιο και εύλογο αίτημα μας για τη διατήρηση του Ειρηνοδικείου Σκύδρας, ήτοι την αναβάθμιση του σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο, όπως ορίζει το σχετικό σχέδιο νόμου.


Παρουσίασα και εξήγησα όλα τα δεδομένα του δήμου μας και του ιδιόκτητου Ειρηνοδικείου μας, τη θέση της πόλης μας.


Όπως παρουσίασα την ακαταλληλότητα των δικαστηρίων της Έδεσσας, να στεγάσουν και να εξυπηρετήσουν δικηγόρους, υπαλλήλους και διαδίκους και από το Δήμο Σκύδρας. Για όσους γνωρίζουν την κατάσταση του "Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας" κατ' ευφημισμό ο όρος, ξέρουν ότι είναι άκαιρη, άκυρη και ανεπίτρεπτη η οποιαδήποτε μεταφορά ύλης, δικαστικού αντικειμένου και προσώπων στα δικαστήρια της Έδεσσας, με εμφανή τα σημάδια της κατάρρευσης και της ανεπάρκειας χώρου.


Η Περιφέρεια πρέπει να υποστηρίζεται από το κεντρικό κράτος και να αντιμετωπίζεται ισότιμα και δίκαια, ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν τα ίδια δικαιώματα, τις ίδιες δυνατότητες.

Ο υπουργός και ο υφυπουργός, που είναι συνάδελφοι δικηγόροι, δήλωσαν ότι θα εξετάσουν το αίτημα μας και θα το μεταφέρουν στον Πρωθυπουργό.


Εν τω μεταξύ οι δικηγόροι του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας ξεκίνησαν αποχή επ αόριστον!


Από το υπουργείο Δικαιοσύνης ζητάμε δικαιοσύνη για όλους και περιμένουμε από τους αρμοδίους υπουργούς- δικηγόρους να δώσουν λύση!


Ίδωμεν λοιπόν...

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1.png
xiotis.jpg
σύνταξη βιογραφικού.png
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
PellaNow Logo

Ενημερωθείτε πρώτοι από το Νο.1 τοπικό δημοσιογραφικό blog, με έγκυρες ειδήσεις, νέα και γεγονότα για την Αριδαία, την Πέλλα, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. 
Με επαγγελματική δέσμευση για αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, παρέχουμε μία πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει τόσο στην τοπική μας κοινωνία όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

  • White Facebook Icon

© 2024 Powered by aridaianews.gr

bottom of page