Στη Β' φάση ο διαγωνισμός για τον οδικό άξονα Θεσσαλονίκη - Γιαννιτσά - Έδεσσα
top of page

Στη Β' φάση ο διαγωνισμός για τον οδικό άξονα Θεσσαλονίκη - Γιαννιτσά - Έδεσσα




Δείτε την ανάρτηση του Υφυπουργού και Βουλευτή Πέλλας της ΝΔ Διονύση Σταμενίτη για τον οδικό άξονα Θεσσαλονίκη - Γιαννιτσά - Έδεσσα:


Στη Β' φάση βρίσκεται ο διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου, που θα κατασκευάσει το έργο.


Κατα τη διάρκεια της δεύτερης φάσης, τα σχήματα που έχουν επιλέγει πρέπει να υποβάλουν τους φακέλους συμμετοχής στον διάλογο και να καταθέσουν τις οικονομικές τους προσφορές ώστε να έχουμε τον ανάδοχο του έργου και να ακολουθήσει το στάδιο εκκίνησης των εργασιών κατασκευής.


Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων συμμετοχής στον διάλογο, μετά απο μικρή παράταση, ορίστηκε η 15η Φεβρουαρίου.



Η κατασκευή και αναβάθμιση του οδικού δικτύου Θεσσαλονίκη - Γιαννιτσά - Έδεσσα είναι μια δέσμευση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του ίδιου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες της του Νομού Πέλλας, η οποία βήμα βήμα υλοποιείται.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1.png
xiotis.jpg
σύνταξη βιογραφικού.png
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
PellaNow Logo

Ενημερωθείτε πρώτοι από το Νο.1 τοπικό δημοσιογραφικό blog, με έγκυρες ειδήσεις, νέα και γεγονότα για την Αριδαία, την Πέλλα, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. 
Με επαγγελματική δέσμευση για αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, παρέχουμε μία πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει τόσο στην τοπική μας κοινωνία όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

  • White Facebook Icon

© 2024 Powered by aridaianews.gr

bottom of page