top of page

Σκύδρα: Μια υπέροχη παράσταση της ενορίας του Αγίου Στεφάνου στο ανακαινισμένο Πνευματικό Κέντρο


Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:


Συγχώρεση, ταπείνωση, ελεημοσύνη, αγάπη για να φτάσεις στην Ουρανούπολη-Βασιλεία των Ουρανών.


Αυτό ήταν το κεντρικό δίδαγμα της σημερινής υπέροχης παράστασης του κατηχητικού της ενορίας μας, της ενορίας του Αγίου Στεφάνου Σκύδρας, που πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο πνευματικό κέντρο Σκύδρας.

Την σημερινή εποχή που οι αρχές και οι αξίες χαλάρωσαν, που ζούμε χωρίς αγάπη Κυρίου, η εκκλησία και τα κατηχητικά με τις συνάξεις τους, αποτελούν φωτεινούς φάρους, γεμίζοντας μας ελπίδα και αισιοδοξία για τα παιδιά μας, τα οποία μέσα από τις συνάξεις του κατηχητικού λαμβάνουν αρχές, αγάπη, πίστη και μ αυτά τα εφόδια βγαίνουν στην κοινωνία.


Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, στους ιερείς μας, στις κατηχήτριες κα Αναστασία Τσάλμα και Αναστασία Περιβόλη, στον σκηνοθέτη Γιώργο Παλάσκα, στην Ελένη Πολυχρονιάδου, σε όλους τους μικρούς πρωταγωνιστές και ηθοποιούς μας, στους γονείς, σ όλες και όλους που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της παράστασης!

Ο Δήμος Σκύδρας στήριξε τις παραστάσεις (αύριο θα την παρακολουθήσουν μαθητές σχολείων), υλοποιώντας ότι μας ζητήθηκε, μεταξύ των οποίων και η ηχητική κάλυψη.


Θερμές ευχαριστίες στην αντιδήμαρχο Ιωάννα Βέργου, που είχε την ευθύνη και αρμοδιότητα για την εκ μέρους του Δήμου στήριξη της παράστασης.

Καλό τριώδιο και ακολούθως καλή Σαρακοστή σ όλους!

Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1.png
xiotis.jpg
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
bottom of page