Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των Δήμων της Πέλλας, προτείνει ο Δήμαρχος Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου - Για την τουριστική ανάπτυξη του Νομού
top of page

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των Δήμων της Πέλλας, προτείνει ο Δήμαρχος Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου - Για την τουριστική ανάπτυξη του Νομού




Στην πρότασή του προς τους υπόλοιπους Δημάρχους του Νομού Πέλλας, παρουσίασε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Χρήστο Παπαστεργίου.


Συγκεκριμένα, ο κ. Παρούτογλου ανέφερε τα εξής:

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δυνατό brand name που θα βασίζεται στο ωραίο τουριστικό προϊόν της Αλμωπίας. Παράλληλα, έχω συζητήσει και με τους Δημάρχους των όμορων Δήμων, να κάνουμε ένα μνημόνιο συνεργασίας τουριστικής ανάπτυξης του Νομού μας. Να συνδυάσουμε τον αρχαιολογικό τουρισμό της Πέλλας, τους καταρράκτες και τη συνοικία Βαρόσι της Έδεσσας, με τα Λουτρά της Αλμωπίας. Όλο αυτό το εγχείρημα θέλει χρόνο, αλλά θα αποδώσει πάρα πολλά».

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1.png
xiotis.jpg
σύνταξη βιογραφικού.png
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
PellaNow Logo

Ενημερωθείτε πρώτοι από το Νο.1 τοπικό δημοσιογραφικό blog, με έγκυρες ειδήσεις, νέα και γεγονότα για την Αριδαία, την Πέλλα, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. 
Με επαγγελματική δέσμευση για αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, παρέχουμε μία πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει τόσο στην τοπική μας κοινωνία όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

  • White Facebook Icon

© 2024 Powered by aridaianews.gr

bottom of page