Εικόνες καταστροφής σε χωριά του Δήμου Έδεσσας από την κακοκαιρία
top of page

Εικόνες καταστροφής σε χωριά του Δήμου Έδεσσας από την κακοκαιρία




Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Έδεσσας Βαγγέλη Θωμά:


Η χθεσινή (4/3/2024) κακοκαιρία μας δημιούργησε μικρά προβλήματα υπερχείλισης αυλάκων, υποχώρηση χωμάτων, υποχώρηση οδοστρώματος αλλά και πιο σοβαρά με κατάρρευση μέρους μη κατοικήσιμης οικίας.


Τα προβλήματα αυτά ανέκυψαν μετά την ολονύχτια έντονη βροχόπτωση. Ωστόσο αν και πολλαπλά τα ζητήματα η ανταπόκριση της Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων του Δήμου μας ήταν άμεση.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες βρεθήκαμε σήμερα στα χωριά Μεσημέρι, Βρυττά, Νησί, Αγία φωτεινή & Σάμαρι με τα μηχανήματα του Δήμου και τους εργάτες μας.


Ευχαριστώ το προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας και πιο συγκεκριμένα τον χειριστή μηχανήματος κ. Κύρο Μπουκουβάλα, τον οδηγό μας κ. Γιώργο Τσιλιγιάννη καθώς και τους εργάτες μας κ. Γιάννη Γάτσο και κ. Δημήτρη Παπαλαζάρου οι οποίοι υπό βροχή οριοθέτησαν δρόμο προς αποφυγή πρόσβασης διερχόμενων έπειτα από κατάρρευση μέρους κατεδαφιστέας κατοικίας.



  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • X
podcastthumbnail2.png
1.png
xiotis.jpg
σύνταξη βιογραφικού.png
dimanik.jpg
OlympiaChour
G Adv
14794143_10210956394167365_1944590052_n.jpg
electronet.jpg
PellaNow Logo

Ενημερωθείτε πρώτοι από το Νο.1 τοπικό δημοσιογραφικό blog, με έγκυρες ειδήσεις, νέα και γεγονότα για την Αριδαία, την Πέλλα, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. 
Με επαγγελματική δέσμευση για αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, παρέχουμε μία πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει τόσο στην τοπική μας κοινωνία όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

  • White Facebook Icon

© 2024 Powered by aridaianews.gr

bottom of page